Η μεγάλη εβδομάδα για τα δυνατά χαρτιά του Alpha!

Η πιο μεγάλη εβδομάδα που θα κρίνει το μέλλον του Alpha και παράλληλα των δυνατών χαρτιών του καναλιού ξεκινάει σήμερα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Μέσα σε αυτό, λοιπόν, το κρίσιμο επταήμερο θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του σταθμού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ηδη η φημολογία περί κατάργησης της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, που την προηγούμενη σεζόν παρουσίαζαν οι Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου, δεν έχει διαψευστεί από κανέναν, ούτε και τα σενάρια για τις εκπομπές "Δέστες τους" και "Μες την καλή χαρά" . Χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν τα αφεντικά του Alpha αποφασισμένα να απαιτήσουν από την Ελένη Μενεγάκη μείωση των αποδοχών της, που σε πρώτη φάση θα αγγίζει το 30%. Με δεδομένο το έλλειμμα που υπάρχει, ποιος μπορεί να το αποκλίσει;

Επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος, σύμφωνα με την Espresso, έχει δεχτεί την πρόταση των Γερμανών για να συνεχίσει το "Τσαντίρι" τουλάχιστον έως τον Δεκέμβριο. Οι Γερμανοί το θεωρούν το μεγάλο τους χαρτί τη νέα σεζόν. Όμως, το ραντεβού για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Τέλος ερωτήματα υπάρχουν και για τη Ρούλα Κορομηλά. Το Big Brother που παρουσίαζε η δημοφιλής παρουσιάστρια, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα βρίσκεται στο καλεντάρι του Οκτωβρίου. Οπότε η συμμετοχή της στο κανάλι θα περιοριστεί μόνο πίσω από τις κάμερες, ως υπεύθυνη των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Share |