Η Μανωλιδου δεν θα έχει πια... «ταλέντο»

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στην εκπομπή του Alter «Πολύ μπλα μπλα» όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη επιστροφή της στον ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Η γλυκιά παρουσιάστρια του «Master Chef» ρωτήθηκε ακόμη για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, καθώς και για την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το νέο project που έχει αναλάβει, η Ευγενία σχολίασε την αποχώρησή της από το δυναμικό του ANT1 λέγοντας: «Ήταν οι συγκυρίες τέτοιες που με οδήγησαν να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν έφυγα από πουθενά», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 για την τρίτη σεζόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» απάντησε: «Εξ όσων γνωρίζω, όχι», διαψεύδοντας τους ανθρώπους του σταθμού που είχαν πει ότι ήταν πολύ πιθανό να γυρίσει στον ΑΝΤ1 το 2011. Η 35χρονη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ότι «στην τηλεόραση δεν μπορείς να κάνεις τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια».

Η Ευγενία μίλησε όμως και για το άλλο πρόσωπο που θα απουσιάζει απ' ό,τι φαίνεται από την ομάδα του καναλιού του Αμαρουσίου, την Τατιάνα Στεφανίδου, χαρακτηρίζοντας «άσχημο» τον τρόπο με τον οποίο της ανακοινώθηκε η απόφαση.Share |