Η Μαγγίρα μιλάει για τη...μάνα Μπέτυ και σχολιάζει τα ριάλιτι!

Μητέρα, παρουσιάστρια, σύζυγος, αδελφή, κόρη, γυναίκα, αρτίστα, χιουμορίστα. Αποκαλύπτεται, γελάει και ποζάρει στο φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη. Θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί γιατί «ένα ίσον κανένα», όπως λένε και οι παλιοί, και έχει μέσα της τόση ενέργεια, τόση ζωή, που θα μπορούσε άνετα να διοικεί χρηματιστηριακό όμιλο και παράλληλα να δουλεύει ως θηριοδαμάστρια σε τσίρκο. Γιατί όλα αυτά; Εχει βρει τον εαυτό της και τις ισορροπίες της (ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει!)

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Glam...

Άλλαξε η ζωή σου με το παιδί και την εγκυμοσύνη;
Έρχονται τα πάνω-κάτω. Κατ' αρχάς, τα πάντα κινούνται γύρω από το μωρό και όλο σου το πρόγραμμα μπαίνει σε αναπροσαρμογή. Πρώτα είναι το μωρό κι από εκεί και πέρα λες: «Έχω χρόνο; Τι  μπορώ να κάνω στο χρόνο που έχω;». Αν είσαι μόνη σου με το μωρό δεν έχεις βοήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείς να το αφήσεις κατ' αρχάς, που να το αφήσεις; Εγώ ήμουν τυχερή, γιατί μέχρι πρότινος είχα βοήθεια από τα πεθερικά μου, τους γονείς μου, ο άντρας μου όταν γυρνούσε σπίτι βοηθούσε κάπως και τα φέρναμε βόλτα. Το καλοκαίρι φύγαμε κάναμε διακοπές, οπότε τώρα έχω βοήθεια μια κοπέλα που έρχεται στο σπίτι για κάποιες ώρες για να μπορώ και εγώ να φεύγω. Αλλά, γενικώς, προσπαθώ να είμαι με το μωρό όσες περισσότερες ώρες μπορώ. Κι εγώ το θέλω και το έχει και το ίδιο ανάγκη.

Ποιο προτιμάς από τα λεγόμενα «πρωινάδικα»;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή αξία, κρατάει χρόνια πολύ καλά τα σκήπτρα της. Φέτος ξεκίνησε και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους θεωρώ πολύ καλούς. Είναι νέα πρόσωπα -στο πρωινό-, είναι μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων, τους βρίσκω πολύ κεφάτους, κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια και δεν νομίζω να είναι τυχαίο που έχει αποδώσει τόσο καλά.

Η επάνοδος της Ρούλας Κορομηλά πώς σου φαίνεται;
Η επάνοδος της Ρούλας νομίζω ότι ήταν αρκετά δυνατή, είναι πολύ ανανεωμένη. Την προτιμώ στο «Big Brother», είναι πιο δυναμική μεν, αλλά και πιο χαμηλών τόνων δε! Μου αρέσει πολύ η Ρούλα, θεωρώ ότι έκανε καλά που επέστρεψε, αλλά πρέπει να μην αφήσει και τον άλλο της ρόλο γιατί ξέρει από τηλεόραση.

Αν σου γινόταν πρόταση να λάβεις μέρος σε κάποια κριτική επιτροπή, π.χ. στο «Just the 2 of Us» ή στο «Greek Idol», θα έλεγες το «ναι»;
Δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια. Αναλόγως! Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Ολα έχουν να κάνουν με τη στιγμή που θα στο προτείνουν και σε τι φάση θα βρί- σκεσαι εσύ. Αυτά παίζουν ρόλο στην απόφασή σου…

Υπάρχει κάποια εκπομπή που σου αρέσει πολύ και θα ήθελες να την παρουσιάσεις;
Υπάρχουν πολλά concepts που είναι ωραία. Ενα που μου αρέσει και δεν έχει γίνει στην Ελλάδα είναι το «Project Runaway», στο εξωτερικό το παρουσιάζει η Χάιντι Κλουμ κι έχει να κάνει με σχεδιαστές ρούχων. Είναι talent show.

Μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει καριέρα από ένα talent show;
Νομίζω ότι τη σήμερον ημέρα είναι πολύ δύσκολο να κά- νεις καριέρα. Τα talent shows και τα realities είναι ένας τρόπος να γίνεις γρήγορα γνωστός, χωρίς να πρέπει να τραγουδάς πάρα πολλά χρόνια ή να κάνεις modeling πολ- λά χρόνια, όπως γινόταν παλιά. Τώρα είναι πιο γρήγορος ο δρόμος για να φτάσεις να γίνεις αναγνωρίσιμος κι από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι σου αν θα κρατήσεις την κα- ριέρα σου.

Τι ερωτήσεις δεν θέλεις με τίποτα να σου κάνουν σε μια συνέντευξη;
Δεν είναι οι ερωτήσεις που με ενοχλούν και ποτέ δεν έχω ζητήσει να μου πουν τι ερωτήσεις θα μου κάνουν. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό γιατί μετά δεν υπάρχει ουσία, είναι στημένο! Αυτό που βαριέμαι είναι όταν μου κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις, που συνήθως έτσι γίνεται. Θα μου άρεσε να υπάρχει μια πρωτοτυπία, να μη με ρωτούν πράγματα που μου τα ρωτάνε συχνά γιατί αλλιώς βαριέσαι. Αν δίνεις και συχνά συνεντεύξεις οι ερωτήσεις είναι λίγο-πολύ ίδιες.

Share |