Η Κατερίνα Ζαρίφη ερμηνεύει ένα κομμάτι που συγκίνησε! (video)

Όλα έγιναν πριν λίγες εβδομάδες στην συναυλία που έκανε ο Στέφανος Κόκκαλης για τους "Γιατρούς του Κόσμου" έχοντας δίπλα του καταξιωμένους καλλιτέχνες για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Σήμερα σας δείχνουμε το κομμάτι που γράφτηκε από τον Στέφανο και την στενή του συνεργάτιδα Ρεβέκκα Ρούση με τίτλο "Αντράκι" .

Μιλάμε για ένα χασάπικο που συγκίνησε την Κατερίνα και αμέσως δέχτηκε να ερμηνεύσει γι αυτή την βραδιά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. «Χαίρομαι που η Κατερίνα εκτός απο φίλη μου είναι και καλλιτέχνης. Ηθοποιός, δημοσιογράφος, μουσική παραγωγός και με πολύ καλό μουσικό αυτί. Το συγκεκριμένο κομμάτι όταν το έγραφα είπα αμέσως ότι θέλω να το πει η Κατερίνα. Στις πρόβες με εξέπληξε και είναι μια ανατροπή να ακούς από πρόσωπα της τηλεόρασης να κάνουν υπερβάσεις και να έχουν σωστές τοποθετήσεις στην φωνή τους», μας είπε ο γνωστός πιανίστας.

Η Κατερίνα δειλά δειλά σκέφτεται να κάνει μια στροφή και να μπορέσει να βάλει και το τραγούδι στην ζωή της με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Είναι αρχικές σκέψεις όμως και ακόμη το επεξεργάζεται και παίρνει συμβουλές από τον καλό της φίλο Στέφανο. 

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 

 

 

 

Share |