Η Καλομοίρα πιο σέξι από ποτέ! Δείτε Φωτογραφίες...


Για λογαριασμό του περιοδικού Nitro φωτογραφήθηκε η Καλομοίρα: Το "καλό κορίτσι" έχει γίνει, όπως θα δείτε, μία σέξι γυναίκα, η οποία "φλερτάρει" με το φακό με τρόπο μοναδικό, αφήνοντας πίσω την παιδική αθωότητα...

  Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί καθώς επίσης και για το φλερτάρισμα που έχει δεχτεί από γυναίκα.

Πως νιώθει μετά το γάμο της και τι λέει για την απόκτηση ενός παιδιού;
«Θέλω να κάνω παιδιά σύντομα, γιατί θέλω να είμαι νέα όταν θα έρθουν», λέει και συνεχίζει: «Ο πατέρας μου είναι μόλις 60 ετών, νομίζω όμως ότι θα τον προτιμούσα ακόμα πιο νέο. Αλλά όταν άρχισα να σκέφτομαι το ζήτημα των παιδιών, αγχώθηκα. Και ύστερα σκέφτηκα πως αγαπώ τον άντρα μου και θα ήθελα ένα παιδί δικό μας. Έτσι μου έφυγε το άγχος και είπα: Είμαι χαζή. Έτσι είναι η ζωή, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Χαλάρωσα».

Στο παρελθόν εχει δεχθεί φλερτ από γυναίκα: «Υπήρξε μια φίλη που βγαίναμε έξω και κάποια στιγμή κατάλαβα πως πήγαινε για παραπάνω από φίλη. Ήταν πολύ sweet girl, αλλά ξέρεις, το καταλαβαίνεις όταν κάτι πάει αλλού. Δεν ήθελα να της πω κάτι στη μούρη, οπότε της έλεγα συνέχεια για αγόρια, τι ωραίος είναι αυτός, οπότε πήρε το μήνυμα χωρίς να την ντροπιάσω κιόλας».


Share |