Η Κ. Ζαρίφη απαντά στο "καυτό" ερώτημα: "Θα πας στη Μενεγάκη";

Την βρήκαμε εκεί που την συναντάμε καθημερινά, στο "δεύτερο σπίτι" της επί της οδού Δήμητρος 31 στον Ταύρο: Στα γραφεία του "love radio" και του "happy 93,2", όπου ξημεροβραδιάζεται για τις ανάγκες των δύο ραδιοφώνων του Ανδρέα Κουρή. Στο μεν πρώτο, ως γνωστόν, κρατάει την πρωϊνή ζώνη (6-10 πμ), ενώ στον "happy" είναι διευθύντρια....

"Ρε Κατερινάκι, πόσο ισχύει αυτό που διαβάζουμε ότι θα πάς στη Μενεγάκη"; Όσο ξεκάθαρο ήταν το αναπόφευκτο ερώτημά μας, άλλο τόσο - και πιο πολύ - κατηγορηματική ήταν η απάντησή της: "Όχι....", είπε το Κατερινιό και άρχισε τα δικά της, ατάκες που δεν περιγράφονται σε δέυτερο χρόνο, αλλά όσοι ήταν κοντά της εκείνη τη στιγμή...πέρασαν καλά!

Και γιατί να πάει άλλωστε; Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του το κορίτσι, το πραγματικό, όχι το...τηλεοπτικό. Αν δεν ζήσεις την Κατερίνα από κοντά, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο διαφέρει το γέλιο που "έβγαζε" στη Μενεγάκη, από εκείνο το "σφιχτό" χαμόγελο στον πρωινό καφέ πλάϊ στον Μουτσινά. Και τα δυο μαζί αν τα προσθέσεις το πραγματικό της γέλιο δεν το φθάνουν! 

Ελάτε μια μέρα στον Ταύρο, πιείτε μαζί της..."μεσημεριανό καφέ" και θα με θυμηθείτε!


Share |