Η γιορτή λαδιού και ελιάς στους Γαργαλιάνους από 17 έως 19 Ιουλίου! (ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται η γιορτή "λαδιού και ελιάς" με τίτλο «ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» στις 17 ,18 και 19 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Τριφυλίας σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα λαδομαγειρέματα από τις γυναίκες του συλλόγου και τις καταπληκτικές συνταγές από την Ελληνική Ακαδημία αρχιμαγείρων με βασικό υλικό το εκλεκτό ελαιόλαδο της Μεσσηνίας, τα τοπικά προ'ι'όντα της και να διασκεδάσετε με τραγούδια για την ελιά και όχι μόνο με την καταπληκτική Μυρτώ Καμβυσίδη!

Οργανώστε μια μονοήμερη ή διήμερη ή τριήμερη εκδρομή στους πανέμορφους Γαργαλιάνους και συνδυάστε τη βόλτα σας με μια βουτιά στα καταγάλανα νερά των παραλιών μας Χρυσή Ακτή ,Βρωμονέρι και Λαγκούβαρδο!!

Το βραδάκι περπατήστε μέχρι το γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία για να παρακολουθήσετε τον εσπερινό την παραμονή της γιορτής του και να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα με θέα τον κατάφυτο με ελαιόδεντρο κάμπο μας , το απέραντο Ιόνιο και το νησάκι Πρώτη!

Πληροφορίες: 6972122630 - 6937003018

Share |