Η φωτογραφία που σόκαρε τη Φαίη Σκορδά! (video)

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η Λίζα Δουκακάρου και η οποία απεικόνιζε με τον πιο σκληρό ίσως τρόπο τη ζωή, έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε λυγμούς! Είναι γνωστή άλλωστε η ευαισθησία της σε τέτοια θέματα!

Σοκ: Πιπεριά μέσα σε ποτήρι "ρουφάει" το χλώριο από το νερό! Φανταστείτε τι πίνουμε και τρώμε... (video)

Αφού έχεις μικρά παιδιά, δεν δικαιολογείται να μην τους εξασφαλίζεις το "καλύτερο" και πιο θρεπτικό για την υγεία τους! Το ελληνικό προϊόν που καταναλώνει όλη την οικογένεια! Είναι αυτό που λέμε... "να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει"! (Δες ΕΔΩ)

Αυτό το κοριτσάκι έχασε τη μαμά του η οποία σκοτώθηκε στον πόλεμο και το πήραν στο ίδρυμα. Το κοριτσάκι αυτό δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν κοιμόταν, δεν μιλούσε σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη και ξέσπασε σε κλάματα, για να προσθέσει αμέσως μετά :

«Ένα βράδυ την έχασαν και την βρήκαν στο προαύλιο. Εκεί ζωγράφισε τη μαμά της με κιμωλία, έβγαλε τα παπούτσια της και μπήκε μέσα της. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η αγάπη».

Ένα είναι το ρόφημα που ανακουφίζει τους πόνους, αποκαθιστά μυικούς τραυματισμούς και ταυτόχρονα σας κάνει να δείχνετε πιο λαμπεροί! Μια δοκιμή θα σας πείσει για τα εντυπωσιακά αποτελέσματά του! (Δείτε ΕΔΩ)

Share |