Η Ευγενία στην Βουλή

Το κατώφλι της Βουλής πέρασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η Ευγενία Μανωλίδου προκειμένου να «απολαύσει» τον Άδωνη Γεωργιάδη στην ομιλία του για την παιδεία. Αφού ξεναγήθηκε στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής και αφού συνομίλησε με αρκετούς από τους συναδέλφους του συζύγου της,

H Ευγενία Μανωλίδου, εντυπωσιακή όπως πάντα με ψηλοτάκουνες γόβες και μοντέρνο ντύσιμο, κατευθύνθηκε στα θεωρεία για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση. Η έκπληξη όμως δεν ήταν η παρουσία της Μπουμπούκας, η οποία είναι ως γνωστόν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του κ. Γεωργιάδη, αλλά η παρέα της αφού ήρθε στη Βουλή συνοδευόμενη από τον γνωστό ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη.

« Πώς και ήρθατε από εδώ;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον αστέρα της δεκαετίας του ’80. «Γυρίζουμε το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», απάντησε με χιούμορ ο ηθοποιός. « Μήπως ο κ. Γεωργιάδης προσπαθεί να σας πείσει να είστε υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ;», επέμειναν οι δημοσιογράφοι. « Μάλλον εγώ προσπαθώ να τον πείσω να παίξει στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», είπε ο κ. Γαρδέλης. Και έμειναν με την απορία οι δημοσιογράφοι για το τι γύρευε στη Βουλή το αστέρι της βιντεοκασέτας του 1980 και πρώην συμπαίκτης της Ευγενίας στο Dancing with the Stars 1!

real.gr

Share |