Η επιχείρηση που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μεγάλη διεθνή έκθεση στο Άμστερνταμ

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει (και) τις ελληνικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να μπαίνουν «λουκέτα» σ’αυτές σε καθημερινή βάση, υπάρχουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, ήτοι επιχειρήσεις που όχι μόνο αντιστέκονται στην κρίση, αλλά μάλιστα καταφέρνουν να προοδεύουν, παρά τους δύσκολους καιρούς, που διανύει η χώρα.

Μία από αυτές είναι η Center Plus, κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών φίλτρων νερού OLYMPUS, η οποία μάλιστα αναμένεται τον προσεχή Οκτώβρη να «μετακομίσει» στο Άμστερνταμ.

Όχι φυσικά μόνιμα, αλλά για τις ανάγκες της μεγαλύτερης έκθεσης φίλτρων και συστημάτων καθαρισμού του νερού, που θα διεξαχθεί στην ολλανδική πρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου του 2017.

Στη διεθνή έκθεση, που διεξάγεται ανά δύο χρόνια, η Center Plus, της οικογένειας Γιάννη Γιώτη, θα είναι η μοναδική ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων νερού (δεν υπάρχει αντίστοιχη στην ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια) και ως εκ τούτου θα επωμιστεί την… τιμητική ευθύνη της εκπροσώπησης τη χώρα μας στη μεγάλη αυτή έκθεση.

Πηγή: zougla.gr

Share |