Η Έμη Λιβανίου αποκαλύπτει: Σε ποιον ανήκει η ιδέα να πολιτευτεί με τη Ν.Δ.; (φωτό)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος, Έμη Λιβανίου, στο «TLife», μιλώντας (και) για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι ήταν αυτό που την ώθησε να τολμήσει και αυτό το βήμα;

«Ήταν πρόταση. Και θεωρώ ότι ήταν μια εξόχως τιμητική πρόταση. Και αυτό γιατί είναι μια πρόταση από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη προς εμένα ως αναγνώριση της συμμετοχής μου στην ανάδειξη προτύπων αλληλεγγύης και της δύναμης της προσφοράς. Αυτό με το οποίο ασχολούμαι από το 2012 με την έκδοση του Λευκώματος “Η Δύναμη της Προσφοράς”, και από το 2018 με την ιστοσελίδα www.dinamprosforas.gr.

»Η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζεται ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν αφορά μόνο στην ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων, την βελτίωση των όρων ασφάλειας και στην καταπολέμηση της ανεργίας. Αφορά και στην συνολική επανεκκίνηση των αξιών μας. Αφορά στην εμπέδωση των σωστών νοοτροπιών. Στο να διορθώσουμε όσα μας έχουν πληγώσει. Να αποκτήσουμε αντανακλαστικά ανθρωπισμού 24 ώρες την ημέρα. Να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο στην καθημερινότητά μας. Αυτό είναι η νέα συλλογικότητα. Αυτή είναι η νέα αλληλέγγυα κοινωνία στην οποία θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο νέος πολιτισμός της καθημερινότητας», τόνισε η Έ.Λιβανίου.

Μετά από τόσο λεπτομερή απάντηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πραγματικά μας λύθηκε κάθε είδους απορία σχετικά με την απόφασή της να εμπλακεί με τα κοινά.

Καλή της επιτυχία!

Share |