Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία».

Ποιος τραγουδιστής μαγεύτηκε από τη φωνή της και την ανέδειξε στο τραγούδι; Ποιος υπουργός ξένου κράτους την έχει προσκυνήσει στη μέση του δρόμου για το ταλέντο της; Τι είπε για τις μεγάλες συναυλίες της που άφησαν εποχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον;

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αυτή τη χρονική περίοδο είναι μόνη. "Είμαι μόνη μου. Και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, αλλά το ότι ζω μόνη μου αυτή την περίοδο χωρίς να υπάρχει κάποιος σύντροφος δεν με τρομάζει" τόνισε η σπουδαία τραγουδίστρια.

Η κ. Αρβανιτάκη αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

"Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί. Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα γιατί δεν μπορούσε, είχε διπλωπία. Νομίζω θα είχε ενθουσιαστεί με την μέχρι τώρα διαδρομή μου αλλά όχι με την αρχική επιλογή μου να γίνω τραγουδίστρια" περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: www.enikos.gr

Share |