Η Ελένη Μενεγάκη βραβεύτηκε - Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της παρουσιάστριας!

Μια πολύ σημαντική στιγμή που έζησε μοιράστηκε πριν λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Η παρουσιάστρια βραβεύτηκε για την συμμετοχή της στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και το γεγονός αυτό την έκανε πολύ χαρούμενη.

Η Ελένη, η Ελληνίδα πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι στη σημασία της πρόληψης όσον αφορά στην υγεία και τα τελευταία πέντε χρόνια φωτογραφίζεται φορώντας το ροζ βραχιόλι γνωστής εταιρίας καλλυντικών, σήμα κατατεθέν της Εκστρατείας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής της στο Twitter δύο φωτογραφίες από τη στιγμή που της έγινε η στιγμή της παράδοσης της τιμητικής πλακέτας, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, ο κος Leonard Lauder με τίμησε για την συμμετοχή μου στην Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!".

Ελένη

Λαμπερή και με απόλυτα chic look πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο της γνωστής εταιρίας καλλυντικών που την βράβευσε και τον οποίο είχε τη χαρά να γνωρίσει προσωπικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μενεγάκη

Share |