Η εξομολόγηση του Ν. Χατζηνικολάου: Αποκαλύπτει τα τέσσερα σοβαρά χειρουργεία που έκανε!

Με το τραγούδι «Simply the best» υποδέχθηκε τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Πέτρος Κωστόπουλος στο σημερινό «Βράδυ». Ο δημοφιλής δημοσιογράφος έκανε μια πραγματική εξομολόγηση ψυχής​ μιλώντας για όλα: τις περιπέτειες της υγείας τους και τα 4 χειρουργεία, την οικογένειά του, την τηλεόραση γενικά αλλά και το Alter ειδικότερα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως δεν του λείπει η τηλεόραση: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση... Ο κόσμος δεν το πιστεύει και ίσως δεν το πιστεύεις ούτε κι εσύ Πέτρο μου, αλλά έτσι είναι. Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα πριν από περίπου 20 χρόνια όταν ξεκινούσα το τηλεοπτικό μου ταξίδι, είχα πει πως η τηλεόραση ήταν για μένα μία παρένθεση στην δημοσιογραφική μου διαδρομή. Την τηλεόραση δεν την ερωτεύθηκα ποτέ... Την υπηρέτησα με επαγελματική ευσυνειδησία... Την τρέλα που έχω για την εφημερίδα και τον έρωτα που έχω για το ραδιόφωνο δεν τον είχα ποτέ για την τηλεόραση».

 

Όσο για το αν θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση; «Θέλω να κάνω όλες τις δουλειές που υπάρχουν στο χώρο μου... Είμαι επαγγελματίας και μάλιστα πρέπει να σου πω, πως την βραδιά των εκλογών θα είμαι σε τηλεοπτικό σταθμό... Δεν ξέρω αν θα είμαι πρσκεκλημμένος ή αν θα παρουσιάσω... Είμαι καλεσμένος από την Ελλη Στάη... Οπως σου είπα ,λοιπόν,  τηλεόραση μπορεί να μην μου λείπει, όμως θέλω να ξανά κάνω τηλεόραση και θα ξανά κάνω».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε στη συνέχεια μάθημα ζωής αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές, για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. «Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά, έκαναν συνολικά τέσσερα. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Το πρώτο φύλλο έβγαινε Κυριακή. Δευτέρα πριν αυτή την Κυριακή, βρέθηκε το ανεύρυσμα, Παρασκευή έκλεισα το χειρουργείο, Σάββατο έγινε η εγχείρηση και την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο. Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω» εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, ακόμη και περιγράφοντας τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε, δεν έχασε το χιούμορ του: «Ακολούθησαν δύο μικρά χειρουργεία… ρεκτιφιέ. Το τελευταίο από τα αυτά τα δύο ήταν αστείο: στους κοιλιακούς. Αυτά παθαίνεις όταν κάνει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και παίζεις τένις στα 50» είπε και ξέσπασε στα γέλια!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Κρίστυ: «Η Κρίστυ είναι πιο συγκροτημένη, πιο τετράγωνη, πιο προγραμματισμένη από μένα... Λειτουργεί σαν το ξυπνητήρι μου... Με την Κρίστυ γνωριστήκαμε όταν πήγα για να πάρω συνέντευξη από την Αννα Βίσση και έφαγα πόρτα από εκείνη που τότε δούλευε πως ιδιαίτερα της και όπως καταλαβαίνεις ήμουν έξαλλος μαζί της. Ετσι, την κάλεσα να έρθει στο γραφείο μου για να λύσουμε τις... διαφορές μας και έτσι άρχισαν όλα».

Share |