Η Δήμητρα του "Next Top Model" εξηγεί γιατί της αρέσουν οι...γυμνές φωτογραφίσεις!

Όταν μια γυναίκα σαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σου λέει ότι δεν προλαβαίνει να ερωτευθεί, δύο τινά συμαβίνουν: Είτε έχει επιλέξει να κάνει καριέρα και μόνο καριέρα, είτε δεν έχει βρει ακόμη τον άντρα που θα τη συγκλονίσει! Η ίδια, μιλώντας στο kontra και τον Δημήτρη Μάρκο, ισχυρίστηκε ότι συμβαίνει το πρώτο, αλλά κατά τη γνώμη μας...

Αν έβρισκε τον έρωτα της ζωής της θα αναθεωρούσε πολλά πράγματα για την καριέρα: "Είμαι μόλις 20 χρονών, οπότε είναι η καλύτερη περίοδος αυτή για να δώσω έμαφαση στα επαγγελματικά μου. Θεωρώ ότι το προσωπικό μου κομμάτι, αυτό του έρωτα και του γάμου, μπορώ να το δω ζεστά μετά τα 26 μου". είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Δημήτρη Μάρκο.

 Ο σχεδιαστής μόδας Χάρης Τσιάρας, από τον οίκο μόδας  Νίκου-Τάκη, της επεσήμανε ωστόσο ότι με τον έρωτα δεν κάνεις συμφωνίες! Όσο για τις "γυμνές φωτογραφίσεις" που έχει κάνει κι εκείνες που σκοπεύει να πραγματοποιήσει, η Δήμητρα ήταν αφοπλιστική: "Μου αρέσει να κάνω γυμνά, νιώθω περισσότερο...γυναίκα. Υπάρχει ένας αισθησιασμός που δεν περιγράφεται, αρκεί να αγαπάς βέβαια και το σώμα σου..."

Εμείς να δεις πως νιώθουμε Δήμητρα όταν σε βλέπουμε....

Share |