Η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογείται για τη δημοσιότητα στη δεκαετία του ’80

Στην “Ελένη” και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, την εικόνα της σήμερα και έκανε τον δικό της απολογισμό ζωής.

«Αν ο κάθε δημοσιογράφος γράψει κάτι ανυπόστατο και φάει μήνυση, θα ήταν πιο προσεκτικός την επόμενη φορά. Το πιο πολύτιμο που έχω στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίξει την ψυχική τους ηρεμία. Ήθελα πολύ να κάνω παιδιά, τα αγαπώ και είναι το κέντρο του κόσμου. Προσπαθώ να είμαι η μαμά που να είναι πιο κοντά τους, να τους συμβουλέψω. Είμαι ο άνθρωπος που ξέρουν ότι μπορούν να του μιλήσουν ανοικτά και να μοιραστούν μαζί του τις ανησυχίες τους.

Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν ο συνδετικός κρίκος που έδεσε την παρέα των ηθοποιών. Εγώ τρόμαξα με τη δημοσιότητα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Κυκλοφορούσαμε και πέφτανε πάνω μας για να μας πάρουν ένα κομμάτι από τα ρούχα μας. Στο θέμα της αγάπης δεν με ενδιέφερε ποτέ η… μπακαλική αγάπη. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που μπορούν να δίνουν και με θεωρώ προνομιούχα. Δεν έχω καθόλου χρόνο για συντροφικότητα σήμερα. Είμαι απορροφημένη στη δουλειά μου και στα δύο μου παιδιά.

Share |