Η Αση Μπήλιου μιλά για πρώτη φορά για τους βιολογικούς της γονείς [βίντεο]

Για τα παιδικά της χρόνια, τον θάνατο του πατέρα της και την αποκάλυψη πως είναι υιοθετημένη θα μιλήσει η Αση Μπήλιου στο σημερινό επεισόδιο «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Η μητέρα μου, επειδή στην εφηβεία ήμουν πανκ, θεώρησε ότι είχα μάθει ότι ήμουν υιοθετημένη και αντιδρούσα με αυτόν τον τρόπο. Γι' αυτό στα 16 μου αποφάσισε να μου το αποκαλύψει. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ»! Εξομολογείται στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Η αστρολόγος, αποκάλυψε μάλιστα στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως δεν έχει ακόμα γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα και ούτε έχει την πρόθεση να το κάνει.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Απόψε στα #mesanyxta στις 00:10 η @nonoram υποδέχεται την Άση Μπήλιου που αφήνει για λίγο τα άστρα και μιλά για τη ζωή της. Η γνωστή αστρολόγος διηγείται τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά στιγματίστηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και από την αποκάλυψη που της έκανε η μητέρα της ότι είναι υιοθετημένη. Αμέσως μετά, έρχεται η Καίτη Φίνου και μιλά για όλα, το θάνατο της αδελφής της, τους θυελλώδεις έρωτες με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή, τις δύο αποβολές που είχε και την απόπειρα βιασμού που έγινε εις βάρος της. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Share |