Άντζελα Δημητρίου: Τόσε σέξι που... βάζει κάτω τρεις εικοσάρες! (αποκαλυπτικές φωτογραφίες)

Μία Άντζελα Δημητρίου που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας και βλέποντάς της σίγουρα θα πείτε... "βάζει κάτω τρεις εικοσάρες"! Με σκισμένο τζιν και κόκκινο παππούτσι που τα "σπάει", η λαίδη έκλεψε την παράσταση σε νυχτερινή της έξοδο...

«Οι αγάπες πονάνε, σαν κρύσταλλα πέφτουν και σπάνε και κόβουν βαθιά…» τραγουδά ο Πάνος Κιάμος. Το νέο τραγούδι του Κιάμου, «Κρύσταλλα» έχει αγαπηθεί πολύ και κάθε φορά που το ερμηνεύει από την πίστα του Posidonio , ο κόσμος το τραγουδά παρέα του!

Ο Πάνος Κιάμος δίνει παλμό κεφιού κι ο κόσμος εναρμονίζεται απόλυτα μαζί του. Οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του και το χειροκρότημά τους είναι η καλύτερη απάντηση. Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο τραγουδοποιός με τις ραδιοφωνικές επιτυχίες , Γιώργος Παπαδόπουλος, οι δυναμικοί Master Tempo κι η ξεχωριστή Χριστίνα Σάλτη.

Στο Posidonio διασκέδασε η Άντζελα Δημητρίου . Η Lady ανέβηκε στην πίστα του Posidonio μετά από πρόσκληση του Πάνου Κιάμου , ερμήνευσε επιτυχίες της και χειροκροτήθηκε.

Στο Posidonio διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα η Βίκυ Γεροθόδωρου η οποία έρρανε με λουλούδια τον Πάνο Κιάμο. Η Γεροθόδωρου έχει γράψει τους στίχους στο κομμάτι του Κιάμου «Δεν γυρνάω σελίδα». Η Γεροθόδωρου χαιρετήθηκε εγκάρδια και με τον Γιώργο Παπαδόπουλου και τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να του δώσει προσωπικά τα συγχαρητήριά της. Οι βραδιές στο Posidonio είναι ξεχωριστές, μοναδικές!

Share |