Η αιχμηρή απάντηση στις επιθέσεις και η αλήθεια για τον "τσακωμό" με τον Χαριτάτο

Στην εκπομπή LifeStyle μίλησε ο Γιώργος Καραμέρος για πολλά από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τα media το τελευταίο διάστημα και αφορούν εκείνον και τον Σπύρο Χαριτάτο:

 

Πώς νιώθει φέτος στο «10 με 1 Μαζί»:
«Τις περισσότερες μέρες νιώθω καλά, από την άλλη υπάρχει πίεση και άγχος. Πέρυσι που ήμασταν πρώτοι δεν το πανηγυρίσαμε. Φέτος που είμαστε δεύτεροι και είναι πρώτα τα παιδιά στο Mega -να είναι καλά τα παιδιά- είναι μια χρονιά καλή».

 

Έχει μαλώσει με τον Σπύρο Χαριτάτο, όπως γράφτηκε πρόσφατα;
«Όχι, αυτό το έγραψε ένας συνάδελφος σε ένα site γιατί δεν μπορέσαμε να κλείσουμε ραντεβού για μια συνέντευξη στην εφημερίδα του. Και ο ίδιος το έχει μετανιώσει και το μαζεύει τώρα. Εμείς δεν θα τον δίναμε ποτέ. Ήταν πολύ αντισυναδελφικό και άδικο. Γιατί φέτος δεν μαλώνουμε. Πέρυσι είχαμε μαλώσει με τον Σπύρο. Το έμαθε κανείς;»

 

Για τις φήμες που θέλουν μια γυναίκα να μπαίνει ανάμεσά τους στο «10 με 1 Μαζί» με σκοπό να τονωθούν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης (ακούστηκαν τα ονόματα της Ράνιας Θρασκιά, της Βίκυς Καγιά, της Βάσιας Λόη αλλά και της Νάντιας Μπουλέ):
«Πρώτον, δεν ετέθη ποτέ αυτό το θέμα. Και, δεύτερον, ο ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει ένα δίδυμο. Εσύ θα το διέλυες; Επειδή έχουμε υπογράψει κάποιες συμβάσεις και έχουμε κάνει κάποιες συμφωνίες, η συμφωνία είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι να παρουσιάζουν αυτό το κόνσεπτ εκπομπής».

 

Τους ζητήθηκε από τον σταθμό να είναι «λιγότερο επιθετικοί στις δηλώσεις» τους;
«Δεν ήμασταν ποτέ επιθετικοί. Νομίζω μας περίμεναν λιγάκι στη γωνία. Στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη ζώνη αυτή, ο κόσμος γουστάρει να σε αποθεώνει ερήμην σου και να σε κατακρεουργεί παρουσία του πελάτη. Εμείς ζούμε και τις δύο καταστάσεις. Αλλά πραγματικά είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για το τι κάνουμε φέτος και πού έχουμε βρεθεί. Απλά εγώ θέλω να θυμίσω σε όλους ότι είμαστε δύο δημοσιογράφοι διασκεδαστικοί ενδεχομένως, με χιούμορ, αλλά όχι διασκεδαστές. Αυτό έχει διαφορά».

 

Για τους λόγους που πιστεύει ότι εκείνος και ο Σπύρος Χαριτάτος βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο επιθέσεων από τα media:
«Η δική μας η περίπτωση ενόχλησε λίγο. Δεν θα με δεις σε κανένα κλαμπ ούτε σε καμιά παραλία τον Απρίλιο και ο παπαράτσι να με τραβάει συνεννοημένα. Εμείς σπάσαμε λίγο το lifestyle και έπρεπε να το πληρώσουμε. Ο Σπύρος γιατί δεν πουλάει την προσωπική του ζωή, παρότι είναι εργένης και ωραίο παιδί -περιζήτητος θα πω. Εγώ πάλι έχω μια οικογένεια, αλλά δεν θα την κρεμάσω στα μανταλάκια. Μπορεί να κάνω μια φωτογράφιση, αλλά δεν θα βάλω το παιδί μου να χαμογελάει λες και διαφημίζει γιαούρτι».

 

Για τις μεσημεριανές εκπομπές:
«Είναι άσχημο να ξέρεις την πρόθεση κάποιου και να βλέπεις τι λέει. Μόνο όταν υπάρχει σκοπός με ενοχλούν όσα λέγονται. (…) Όχι δεν αναφέρομαι στην Σταματίνα (σ.σ.: ρωτήθηκε αν αναφερόταν στην παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα», Σταματίνα Τσιμτσιλή). Αναφέρομαι συνολικά στις εκπομπές. Η Σταματίνα είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Βέβαια υπάρχει ένα θεματάκι δεοντολογίας, υπό την έννοια ότι την Κυριακή τρώει με τον Γιώργο και τη Φαίη και τη Δευτέρα κάνει κριτική στη ζώνη αυτή. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα θέμα. Και το λέει κι εκείνη δημόσια. Δεν είναι ότι έχω κάνει εγώ έρευνα. Αλλά η προσωπική ζωή του καθενός είναι σεβαστή».
yupi

 

Share |