Γρηγόρης Βαλτινός: Γιατί απέρριψα τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στους «Δύο ξένους»

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στον περίφημο ρόλο που τελικά ερμήνευσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Ο Βαλτινός ρωτήθηκε από την Ναταλία Γερμανού για το αν μετάνοιωσε που δεν πήρε τον ρόλο, μετά την επιτυχία που είχε η σειρά, με τον ίδιο να απαντά πως ήταν κάτι που δεν ταίριαζε στον ίδιο.

«Όχι, δεν μετάνιωσα που δεν αποδέχτηκα το ρόλο. Ίσως είναι ένα είδος σίριαλ, το οποίο δεν μου πάει πάρα πολύ, δηλαδή θα ήθελα κάτι πιο ήπιο, από πλευράς κωμωδίας, κάποια κομεντί ας πούμε. Όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί να το μετανιώσεις που δεν μπόρεσες να το κάνεις, αλλά αν το κρίνεις και το συγκρίνεις με τις συνθήκες τις εποχής, το ότι δεν μπορούσα να το κάνω, δεν το μετανιώνεις. Λες “έτσι έπρεπε να γίνει”. Έπειτα, πιστεύω πως ότι είναι να γίνει, γίνεται. Το ένα τραβάει από εδώ, το άλλο τραβάει από εκεί, υποχρεώσεις, ο δρόμος ο διαφορετικός που πήρες, αυτά που θες να κάνεις. Είναι η συνισταμένη, ο συσχετισμός των δυνάμεων βγάζει τελικά αυτό που πρέπει να κάνεις και να επιλέξεις».

 

Share |