Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Άνοιξε πυρ» κατά Λιάγκα και Παπανώτα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «άνοιξε πυρ» κατά του Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα! Μεταξύ άλλων είπε «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»! Ακόμη μια τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε. Η μία πλευρά αποτελείται από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και η άλλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό.

Ποια ήταν όμως η αφορμή για αυτήν την νέα κόντρα; Η παρουσίαση του The Voice, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το σόου, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη, ήταν όλα αυτά που συντέλεσαν την αρχή του «πολέμου»!

 
 

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν ήταν και πολύ υπέρ στην ικανότητα του Λιανού για την παρουσίαση του σόου.

Η απάντηση ήρθε στην συνέχεια μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου – Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Share |