Γ.Παπανδρέου: «Απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε»

«Οδικό χάρτη για την Ελλάδα της δημιουργίας» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το πρόγραμμα του οποίου όμως τις λεπτομέρειες θα μάθουμε… μετά το Πάσχα. Ενώ όλοι περιμεναν ν' ακούσουν αν όχι όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για το πακέτο των 23 δισ, τελικά για λιγότερο από 20 λεπτά ακούγαμε έναν απολογισμό του μέχρι τώρα κυβερνητικού έργου και ευχολόγια.

Ο κ. Παπανδρέου, δήλωσε απόλυτα αποφασισμένος να προχωρήσει η κυβέρνηση με βάση τον οδικό χάρτη και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι "θα τα καταφέρουμε", προσθέτοντας ότι η βεβαιότητά του αυτή πηγάζει από τη στήριξη που παρέχουν στην κυβέρνηση οι Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στα πρόσφατα κρούσματα βίας, όπως το χθεσινό επεισόδιο με τον κ. Λοβέρδο, σημειώνοντας: «Σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα του κάθε πολίτη. Αλλά πρέπει και να σεβαστούμε τις θυσίες των πολιτών. Γι' αυτό η βία και η ανομία δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, σε μια στιγμή ανασυγκρότησης της χώρας. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν ξεκάθαρα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές».

Share |