Γωγώ Γαρυφάλλου: Πέρασα δύσκολα μετά τα ριάλιτι!

Στην πρωινή παρέα του KONTRA βρέθηκε σήμερα η Γωγώ Τριανταφύλλου ή αλλιώς "Γωγουλίνι". Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία της στο ''The Wall'' αλλά και το πως χειρίστηκε η ίδια την δημοσιότητα της. «Μετά τα ριάλιτι οι άνθρωποι σε θεωρούν trash» είπε χαρακτηριστικά και το δικαιολόγησε ως εξής:

"Σε παίρνουν οι επιχειρηματίες και σε καλούν σε δουλειές, αλλά ουσιαστικά σε βλέπουν ως...αρπαχτή. Το μόνο που θέλουν είναι να εκμεταλλευτούν την πρόσκαιρη δημοφίλία σου για να βγάλουν χρήματα κι αν δεν πείσεις ότι αξίζεις κάτι παραπάνω σε πετάνε σα σκουπίδι"! Σε ερώτηση του Δημήτρη Μάρκου για το αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση η Γωγώ απάντησε: «Δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφιση, αν και μέχρι σήμερα μου δίνουν πάρα πολλά χρήματα.»

Όσο για το τι την ώθησε να πάει σε ριάλιτι, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: "Ήμουν άνθρωπος της τηλεόρασης και ήξερα ότι η παρουσία μου εκεί θα με έκανε πιο γνωστή, όπως κι έγινε. Το κακό είναι ότι μόλις βγεις σε κοιτάζουν ακόμη και οι συνάδελφοί σου με μισό μάτι..."

Share |