Γνωστός τραγουδιστής: «Πέρασα δύσκολα, προσπαθούσα να δω πώς θα φάω»!

«Πέρασα πολύ δύσκολα! Πλήρωνα το ενοίκιό μου και μετά προσπαθούσα να δω πώς θα φάω. Δεν ήθελα να γυρίσω στους δικούς μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ο οποίος - εντελώς αναπάντεχα - χώρισε πρόσφατα από την κούκλα ηθοποιό φίλη του...

Για τα δύσκολα – από οικονομικής πλευράς – χρόνια που πέρασε, αλλά και την κρίση στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο γνωστός τραγουδιστής.

Προλαβαίνετε και δεν προλαβαίνετε: Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου λήγει η... προσφορά της χρονιάς! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 
«Πέρασα πολύ δύσκολα το 2009 και τους πρώτους μήνες του 2010. Ειδικά το 2009 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Πλήρωνα το ενοίκιό μου και μετά προσπαθούσα να δω πώς θα φάω. Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω στους δικούς μου», είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δεν θα πας διακοπές; Τυχεράκια! ΔΕΣ την απίστευτη... "Ακτή του Ήλιου" (Κάνε ΚΛΙΚ)


 

Σημείωσε μάλιστα ότι στο ξεκίνημά του ήταν μια καλή εποχή που οι καλλιτέχνες μπορούσαν να βγάλουν χρήματα, όμως με την κρίση τα πράγματα άλλαξαν: «Ήταν μια καλή εποχή. Ο καλλιτέχνης μπορούσε ακόμη να βγάλει πολλά χρήματα, είτε από συναυλίες, είτε από τα μαγαζιά που δούλευε. Τότε βέβαια οι καλλιτέχνες υπερεκτιμούσαν τον εαυτό τους. Με την κρίση μαζεύτηκαν. Μερικοί κατάφεραν να κατέβουν από τα καλάμια τους, προσαρμόστηκαν στην κατάσταση και μπόρεσαν να επιβιώσουν. Άλλοι πάλι όχι».
 
Όσο για το αν θεωρεί ότι έχει γίνει ξεκαθάρισμα στο χώρο του τραγουδιού; «Δεν νομίζω ότι έχει φύγει η σαβούρα. Βλέπω ανθρώπους που δεν τους αξίζει να είναι εκεί και παρ’  όλ’ αυτά είναι. Δεν είναι θέμα κρίσης, αλλά γνωριμιών. Δυστυχώς όμως με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, πολλοί ικανοί και ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους», είπε στο "Εγώ Weekly".

Share |