Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει δουλέψει ως… νεκροθάφτης!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός και μάλιστα ένας από τους πιο κωμικούς της γενιάς του, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι έχει δουλέψει και ως νεκροθαύτης. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως έχει κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσει...

Ο λόγος για τον Γιάννη Καπετάνιο ο οποίος δηλώνει: «Έχω αλλάξει πολλές δουλειές. Δούλευα σε οικοδομές, ναυτικός, σερβιτόρος. Στο σπίτι τα κάνω όλα μόνος μου, υδραυλικά, ηλεκτρικά, μαγειρεύω. Έχω δουλέψει και νεκροθάφτης».

Μάλιστα δε δίστασε να περιγράψει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το πώς εργαζόταν την εποχή εκείνη. «Τότε παίρναμε 1.000 δραχμές τη φορά. Έσκαβα το λάκκο και είχα μεγάλο σεβασμό, τα κόκαλα τα πρόσεχα, δεν κοπάναγα την νεκροκεφαλή σαν τον Άμλετ. Τα βάζαμε σε κουτάκια, παλιά τα πετάγανε σε χωνευτήρι όλα. Πάνω από το σπίτι μας ήταν ο μαραγκός που έφτιαχνε τις κάσες. Αν άκουγα το πρωί "Τουκ Τουκ", μετά από καμιά ώρα άκουγα και την καμπάνα "Νταν Νταν". Εμείς τους "σηκώναμε". Δεν φοβόμουν. Ξέρεις τί παραμύθια και τί δεισιδαιμονίες ακούγαμε τότε; Μας λέγανε για φαντάσματα, νεράιδες και θηρία. Δεν φοβάμαι τον θάνατο», είπε με… καμάρι ο ηθοποιός.

Share |