Γ.Μπέζος: «Με τους αγράμματους και τους ηλίθιους είμαι σνομπ!»

βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό Mou" και μίλησε για όλους και για όλα. Για τα τουρκικά σήριαλ, την οικονομική κρίση, τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο. Για τα τούρκικα σίριαλ είπε: «Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και είναι πολλαπλάσια η ευθύνη μας. Κάποτε μετρήσαμε 46 σειρές! Αυτό είναι άρρωστο, φούσκα! Ο αντίπαλος της ελληνικής παραγωγής δεν είναι τα τουρκικά σίριαλ, είναι ο κακός μας εαυτός. Οι Τούρκοι δεν φοβούνται για το παρελθόν τους, εμείς ντρεπόμαστε γι' αυτό. Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε και δεν μας αρέσει που βλέπουμε τις μούρες μας σε κάτι που είναι πιο πετυχημένο!».

Ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει σάτιρα. Ωστόσο, γελάει και εκτιμά τη δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ παραδέχθηκε ωστόσο, ότι δεν γελάει εύκολα: «Δε γελάω πολύ εύκολα. Αν γελάσω, το κάνω με την καρδιά μου. Ας με πούνε σνομπ. Δε με απασχολεί. Με τους αγράμματους και τους ηλίθιους είμαι σνομπ. Πολύ. Δεν ήρθα σ' αυτή τη ζωή για να κάνω παρέα με όλους τους ανόητους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε και την κατάσταση της χώρας μας σήμερα τονίζοντας ότι «οι Ελληνες είναι των άκρων»: «Ο έλεγχος εδώ μεταφράζεται ως χούντα ακόμα. Πέρασαν 38 χρόνια. Τι μας έμεινε από αυτό; Ακόμα τη φοβόμαστε, δεν την έχουμε ξεπεράσει. Κάνουμε ότι θέλουμε εις βάρος του άλλου! Κοιτάμε μόνο την οικογένειά μας. Μαφιόζικη αντιμετώπιση (…) Ο Τσαρούχης έλεγε: "η Ελλάδα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο, τους Έλληνες"».

Share |