Γ.Καραμέρος: «Είχα αντιληφθεί από το Φεβρουάριο ότι θα σταματούσε η εκπομπή»

Μετά από έξι μήνες αποχής του από την τηλεόραση ο Γιώργος Καραμέρος αποφασίζει να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν πριν το τέλος του "10 με 1 Μαζί" στο "People". «Με τον ΑΝΤ1 έγινε ένα διάλειμμα στη σχέση μας, δεδομένου ότι διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του σταθμού. Καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους που έπρεπε να σταματήσει το 10 με 1 Μαζί –έκτοτε, βέβαια, σταμάτησε η άλλη μισή τηλεόραση– όμως, τεχνικά και λογιστικά αν το δούμε, ήταν σωστή αυτή η επιλογή του ΑΝΤ1», λέει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στην ερώτηση για το αν γνώριζε κάτι από πριν, απαντά: «Το είχα αντιληφθεί από το Φεβρουάριο.Υπήρχαν σημάδια από το περιβάλλον και μπορούσε να το καταλάβει κάποιος, δεν ήταν δύσκολο. Υπήρξαν αναταράξεις. Εξάλλου, ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η εκπομπή, σε αυτή τη ζώνη, ήταν μία πρωτοτυπία που δεν μπορούσε να σταθεί, δεδομένου ότι δύο άντρες δημοσιογράφοι, και μάλιστα αρκετά μαχητικοί, δεν μπορούν να κυνηγήσουν το κοινό ηλικίας 15-44 αυτής της ζώνης, που θέλει πιο γυναικεία θέματα και αρκετά κουτσομπολιά. Εγώ σου κάνω για κουτσομπόλης;».

Ο Γιώργος Καραμέρος μάλιστα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πρωινό του Mega: «Ο Γιώργος με τη Φαίη είναι σε ένα πολύ μεγάλο σταθμό, όπως είναι και ο ΑΝΤ1, έπαιξαν σκληρό ροκ και αυτό θέλει μεγάλη ικανότητα – δεν είναι θέμα θράσους ή επιπέδου. Απ’ ό,τι θυμάμαι, δεν υπάρχει προηγούμενο ζευγαριού στη ζωή και στην τηλεόραση. Ήταν κάτι διαφορετικό και μπράβο τους!».

Share |