Γιώργος Χειμωνέτος: «Εμένα ο κόσμος με έμαθε από την Ρούλα και της χρωστάω πολλά!»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μπορεί να ξέρει...από ποδήλατο όμως όταν για πρώτη φορά του πρότειναν να λάβει μέρος στο Dancing on ice, γέλασε. Ο 39χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την συμμετοχή του στο παιχνίδι για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά. Ο Γιώργος Χειμωνέτος δηλώνει χαρούμενος που έμαθε πατινάζ και απαντά στον Ηλία Ψινάκη που μίλησε με απαξιωτικά λόγια για το σόου του πάγου. «Δεν έχω ακούσει τι ακριβώς είπε και πως το εννοούσε. Πιστεύω ότι η άποψη του είναι λανθασμένη και αν κάποιος και του μιλήσει σοβαρά για το Dancing on ice, θα ζητήσει συγγνώμη γι΄αυτό που είπε. Προφανώς, δεν έχει φορέσει ποτέ παγοπέδιλα στη ζωή του, γι΄αυτό είπε αυτά που είπε».

Όσο για το ξέσπασμα του Κωσταντίνου Χριστοφόρου, ο Γιώργος Χειμωνέτος δεν διστάζει να υποστηρίξει την άποψή του.
«Συμφωνώ, με τον Κωσταντίνο, γιατί αυτό που αισθάνθηκε τη δεδομένη στιγμή το εξέφρασε, αλλά πιστεύω ότι ήταν λάθος που το έκανε δημόσια και μάλιστα σε ζωντανή εκπομπή, από τη στιγμή που δεν είχε χρόνο να εκφράσει τα επιχειρήματά του...»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε και για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά «Εμένα ο κόσμος με έμαθε από την Ρούλα και της χρωστάω πολλά.(...) Ακόμα και την περίοδο που ήμουν στο Μπράβο, παρόλο που είναι ξαδέλφη μου η Ρούλα Κορομηλά, δεν πήγε ποτέ στο καμαρίνι της να της ζητήσω οτιδήποτε».

Share |