Γιώργος Τσαλίκης: Έχει κάνει μπότοξ; Δείτε τι απαντάει ο ίδιος...

Για τα παιδιά του, τη Δώρα αλλά και το αν έχει κάνει botox, μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στο "Πρωινό mou". Ο ίδιος έχει ήδη αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του με τη Δώρα. Θα ήθελε να γίνει στο μέλλον πατέρας για τέταρτη φορά;

«Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω κλείσει ως πατέρας. Η Δώρα προς το παρόν την παλεύει γιατί έχουν ξεπεταχτεί και οι τρεις» είπε και δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και μια κόρη: «Με αυτή τη λογική κάναμε και τρία παιδιά. Βέβαια δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα από τα τρία παιδιά, είναι η αλήθεια. Ήρθαν έτσι. (…) Όταν η Δώρα έμεινε έγκυος στον Άγγελο, ήμασταν σίγουροι ότι ήταν κορίτσι. Ήταν όμως λάθος προαίσθημα που είχαμε, γιατί μας είπε την αλήθεια ο γιατρός. Αλλά εντάξει, δεν τον αλλάζουμε τον Άγγελο».

Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει botox αλλά δεν το αποκλείει κάποια στιγμή: «Δεν έχω κάνει μπότοξ! Μου το είχαν πει στο “Δέστε τους” όταν ήμουν, γιατί όταν παχαίνω, φαίνεται στα μάγουλά μου. Πρήζομαι και γίνομαι πολύ περίεργος. Δεν έχω κάνει κάτι. Βέβαια, αν κάνω θα πάω στη Δώρα, η οποία είναι αστέρι. Όταν κι αν το κάνω, θα έρθω σε σας αν έχετε ακόμα εκπομπή να το κάνω on camera. Γιατί ξέρω ότι η σωστή αισθητική επέμβαση είναι αυτή που είναι φυσική. Είναι πολύ φυσικό να κάνεις κάποια πράγματα για να νιώθεις φρέσκος και ωραία. Οπότε θα το έκανα on camera για να το απενεχοποιήσω και ότι όταν κάτι δεν έχει στοιχείο της υπερβολής είναι μια χαρά».
 
Share |