Γιώργος Λιανός: «Αυτοπροτάθηκα για το Just the 2 of us»

Ο Γιώργος Λιανός αρκετό καιρό «φλερτάρει» με το Μεγάλο Κανάλι αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και η συνεργασία δεν πραγματοποιείται. Κατά το παρελθόν ο παρουσιαστής – τραγουδιστής, είχε κάνει δοκιμαστικό για να είναι μαζί με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό του Mega. Συνεργασία που δεν έγινε επειδή ο Γιώργος τότε έκανε τα backstage του «X-Factor» και δεν μπορούσε να γίνει δυο κομμάτια.

Τώρα πάλι ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να συμμετέχει στο «Just the 2 of us» τόσο πολύ που πήρε μόνος τους την παραγωγή και αυτοπροτάθηκε αλλά πάλι δεν μπορούσε να εκπληρωθεί η επιθυμία του. Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιανός, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το συζητήσαμε με κάποια άτομα του Mega, αλλά επειδή είχα συμφωνήσει ήδη για το «X-Factor» θα ήταν περίεργο να ήμουν σε δύο talent shows την ίδια χρονική περίοδο.

Και μάλιστα την πρόταση την έκανα εγώ!» και συνεχίζει εξηγώντας: «Πήρα τηλέφωνο κάποια άτομα της παραγωγής και μου είπαν και εκείνοι ότι με είχαν στο μυαλό τους για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αλλά εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να γίνει».

 

Πηγή: ΟΚ!

Share |