Γιώργος Λιανός: Απίστευτα σκληρή απάντηση στον Λιάγκα με «απειλές» από τον Αρναούτογλου

Μέσα από ένα χιουμοριστικό σκετς στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιανός, υποδυόμενος μια περσόνα που έχει δημιουργήσει, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ κύριε Αρναούτογλου, τον εκτιμούσα τον Γιώργο μέχρι που βγήκε και μίλησε για μένα. Ποιος να μιλήσει για μένα; [...] Εγώ κ. Αρναούτογλου δεν το είχα πάρει το Voice, προτινόμενος ήμουν. Έπεσε να με φάει!».

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός -μέσω του ήρωα που υποδυόταν- απάντησε καταφατικά στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν όλα αυτά πιστεύει πως έγιναν για να καταλήξει το The Voice σε εκείνον!

 

Από εκείνη τη στιγμή και μετά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λέγοντας: «Για τέτοια ζεις, Λιάγκα. Να δημιουργείς εντάσεις, πάθη, εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Γιατί ρε Λιάγκα; Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κάποιον άλλο να φάει ψωμάκι. Και κάτι τελευταίο, ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε».

 

Share |