Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζει τις διακοπές του στις Κυκλάδες! Το στιγμιότυπο με τους γιους του...

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει τις διακοπές του, παρέα πάντα με τα αγόρια του. Ο  παρουσιαστής του ANT1 και η Φαίη Σκορδά, έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους, ώστε τα παιδιά τους να περάσουν αρκετό χρόνο και με τους δύο γονείς.

Ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε την βόλτα του με το σκάφος, ενώ φωτογράφισε τα αγόρια του στις Κυκλάδες.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία…

lunch break στον παραδεισο... #cyclades #ilovegreece #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas) στις


 

 

Το  "Ελαίας Γη" φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τα διάσημα πια μενού 14 και 24 γεύσεων –στα 35 και τα 45 ευρώ αντίστοιχα, που δίνουν σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να αποκτήσει μια συνολική εικόνα της ελληνικής κουζίνας του σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και τα πόδια να πατούν γερά στις παραδόσεις του χθες.

Το σχεδόν θεατρικό σκηνικό σε αγκαλιάζει ήδη από την άφιξη, καθώς η είσοδος περνά μέσα από το υπέροχο κελάρι με επιλεγμένες ετικέτες αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Μάλιστα, τα μενού γευσιγνωσίας "παντρεύονται" με προτεινόμενα κρασιά που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ η φιάλη.

Σαρμάδες με αμπελόφυλλλα αυγολέμονο, ο μουσακάς "αλλιώς", ποικιλία εκλεκτών κρεατικών, το σιγομαγειρεμένο αρνί στο ξυλόφουρνο, αλλά και το περίφημο παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο και το παρφέ λεμόνι με φρούτα του δάσους είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Share |