Γιώργος Λιάγκας: To επόμενο βήμα στην tv!

Το πιο εύκολο πράγμα να πει κανείς σκεπτόμενος πως ο Γιώργος Λιάγκας εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου πληρώνεται κανονικά το συμβόλαιό του με τον Ant1 ενώ δεν εργάζεται, είναι πως είναι τυχερός. Παίρνει τα χρήματά του και κάθεται.

Το νόμισμα όμως έχει πάντα δύο όψεις και καλό είναι να τις κοιτάμε και τις δύο. Βλέπετε για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο η ενεργή συμμετοχή του στον τηλεοπτικό αέρα είναι η υπεραξία του. Ειδικά σε έναν χώρο που όσο δεν υπάρχεις ξεχνιέσαι. Τα παραδείγματα είναι άπειρα.

Και αυτό το ξέρουν καλά όλοι οι τηλεοπτικοί stars. Πόσο μάλλον όταν είσαι νοήμων και δουλευταράς, όπως είναι από την αρχή της καριέρας του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παροπλισμός δεν είναι ευλογία, είναι κατ΄ουσία μιας μορφής «τιμωρία» για έναν ενεργό άνθρωπο όπως ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ο ίδιος επέλεξε πολύ σοφά να μην πει και πολλά όλη αυτήν την περίοδο που ήταν «στον πάγο». Έκανε υπομονή και τώρα ήρθε η ώρα να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του το τηλεοπτικό. Το συμβόλαιό του με τον Ant1 έχει ισχύ ως το τέλος του Ιουνίου, αφού παρά την δική του επιθυμία το κανάλι δεν δέχτηκε να τον αποδεσμεύσει πέρυσι το καλοκαίρι κι ας μην τον εκμεταλλεύτηκε τηλεοπτικά.

Και δεν θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε στη θέση του, γιατί τελικά το επόμενο βήμα δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Και οι δυνατότητες επιλογής για εκείνον είναι πολλές, ίσως αυτό μάλιστα να κάνει ακόμα δυσκολότερη την απόφασή του.

Όπως έχουμε μάθει ως τώρα ο Γιώργος Λιάγκας έχει δεχτεί πολλές και διαφορετικές προτάσεις από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής εμβέλειας, πλην τους κρατικούς.

Ο ίδιος ο Ant1, όπως πληροφορηθήκαμε από έμπιστη πηγή του πρότεινε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, να παραμείνει στο κανάλι και να συνεχίσει το Late Night Show -που έκανε όταν τον παρόπλισαν- ή κάτι σε Late Night ανάλογο με πιθανότερες μέρες προβολής την Δευτέρα και την Τρίτη το βράδυ.

Τι απάντησε; Δεν απάντησε ακόμα αλλά αν τον ξέρει κανείς έστω και λίγο μπορεί να υποθέσει πως δύσκολα θα αποδεχτεί μια πρόταση που μπορεί πάλι στα μέσα της σεζόν να τον φέρει για οποιονδήποτε λόγο πάλι εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. Βέβαια δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά γιατί για να πάρει μια απόφαση ένας επαγγελματίας -και ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα επαγγελματίας- συνυπολογίζει πολλά πράγματα.

gossip-tv.gr

Share |