Γιώργος Καπουτζίδης: Τα δύο κανάλια που τον διεκδικούν μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ!

Παρελθόν αποτελεί από τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο αγαπημένος σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «The Voice», μα σταμάτησε και τις συζητήσεις για τη νέα σειρά που ετοίμαζε να χαρίσει στο κοινό μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Στην ανακοίνωσή του, υποστήριξε πως αποχωρεί λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο είναι γνωστό πως υπήρχε πολύ παρασκήνιο σε ό,τι αφορά στην απόφασή του να απομακρυνθεί από τον ΣΚΑΪ. Μια απόφαση που δεν πρόκειται να αλλάξει. 

Αυτός είναι ο λόγος που ήδη δύο κανάλια τον έχουν προσεγγίσει με σκοπό μια «δυνατή» συνεργασία, όχι στην παρουσίαση αλλά στον τομέα της μυθοπλασίας. Πρώτο το OPEN ήταν εκείνο που εξέφρασε την επιθυμία να έρθει σε επαφή μαζί του, με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί σε μια προσπάθεια να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την prime time του με ελληνικές σειρές.

Μέχρι στιγμής, ο Καπουτζίδης δεν έχει προχωρήσει σε κανενός είδους διαπραγμάτευση, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει να συζητά τα νέα του τηλεοπτικά βήματα, κυρίως αν οι προτάσεις που θα του γίνουν επίσημα είναι αρκετά δελεαστικές…

Πηγή: dailymedia.gr

Share |