Γιατί παραιτήθηκε η Κονιόρδου

Όχι μόνο η Λυδία Κονιόρδου, αλλά και όλοι οι συνεργάτες που είχαν αναλάβει να στηρίξουν την προσπάθεια της να διοργανώσει τη φετινή Eurovision, παραιτήθηκαν από το εγχείρημα.

Κανονικά, στις θέσεις τους παραμένουν η Ελένη Χοϊδά, η Φωτεινή Γιαννουλάτου και η Ευαγγελία Πισκερά, οι οποίες άλλωστε διαθέτουν αρκετά χρόνια εμπειρίας σε αυτό το δύσκολο… σπορ.

Ποιοι όμως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Επιδαύρεια ηθοποιό στην παραίτηση; Διότι επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί η Κονιόρδου ως ευάλωτη στις βολές τόσο του Ηλία Ψινάκη όσο και του Τύπου που αναρωτήθηκε τι δουλειά έχει ενός τέτοιου επιπέδου καλλιτέχνης στα «εσωτερικά» της ποπ διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πηγές του golema.gr, η κ. Κονιόρδου διαπίστωσε – μετά λύπης της – ότι παρά την καλή της διάθεση, η Eurovision είναι ένα παιχνίδι που «παίζεται» με όλες τις κάμερες στραμμένες στην… επιφάνεια.

Η ίδια πάλι ως άνθρωπος της εσωτερικότητας και της αναζήτησης συνειδητοποίησε ότι δεν διαθέτει ούτε την αντοχή ούτε και τον χρόνο που «απαιτείται» - καλώς ή κακώς – γι’ αυτές τις «ελαφρές» δουλειές… 

Share |