Γιατί το να γυμνάζεστε με τον σκύλο σας κάνει καλό! Επιστημονική εξήγηση...

Η γυμναστική με φίλους είναι πολύ πιο διασκεδαστική από το να είσαι μόνος ή μόνη.

Σε περίπτωση, όμως, που κανείς από τους φίλους σου δεν θέλει να σου κάνει παρέα και έχεις σκύλο τότε... σώθηκες!

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό Journal of Public Health διαπίστωσε πως οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι 57%-77% πιο πιθανό να γυμνάζονται περίπου 150 λεπτά την εβδομάδα σε σύγκριση με αυτούς που δεν έχουν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι έχουν σκυλιά αισθάνονται πιο σίγουροι πως θα βρουν χρόνο ανεξάρτητα από τις όποιες υποχρεώσεις τους.

Ακόμη και το περπάτημα με τον σκύλο είναι μορφή άσκησης. Αυξήστε λίγο τον ρυθμό και κάψτε περισσότερες θερμίδες. Τόσο εύκολα.

Πηγή: iefimerida.gr

H Aussie Pet Mobile. είναι μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία με πολλά τιμητικά βραβεία, και νούμερο 1 στον κλάδο της, που εξειδικεύεται στον κινητό καλλωπισμό κατοικίδιων, και αναπτύσεται ραγδαία δια της μεθόδου Franchise.

Η εταιρία δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που αγαπούν τα κατοικίδια αλλά και σε άτομα τα οποία είναι πεπεισμένα ότι θέλουν να αναπτύξουν δική τους επιχείρηση προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλλωπισμού κατοικίδιων.

H Aussie Pet Mobile GR αποτελεί μια πρωτοποριακή στρατηγική επιλογή για επιχειρηματίες που θα μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία και με μεράκι και διάθεση θα καταξιωθούν επαγγελματικά.

Ιδανική για όσους δεν έχουν καθόλου χρόνου και θέλουν η φροντίδα του κατοικιδίου τους να γίνεται... κατ' οίκον! Δείτε τι κάνει η εκπληκτική μονάδα κατοικιδίων και επωφεληθείτε των μεγάλων προσφορών στο 801 11 14900 ή μπείτε στο www.aussiepetmobile.gr

Share |