Γιατί έχει εξαφανιστεί η Ανθούλα του Λάκη από το "τσαντίρι";;

Αισθητή είναι η απουσία της Ανθούλας από το πλατό του Λάκη Λαζόπουλου, ενισχύοντας τις φήμες ότι έχουν... "τσακωθεί"! Το "τσαντίρι" είναι πολύ πιο "φτωχό" χωρίς αυτήν και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Ένα πρόβλημα υγείας του συζύγου της γνωστής Ανθούλας του Λάκη Λαζόπουλου είναι η αιτία που η αγαπημένη του Αλ Τσαντίρι απουσιάζει από τις πρώτες εκπομπές της νέας σεζόν. «Δεν μπόρεσα να είμαι στις εκπομπές επειδή πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας του άντρα μου», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

«Θα συνεχίσω να ακολουθώ τον Λάκη μου όπου και να’ ναι, αλλά προς το παρόν πρέπει να είμαι δίπλα στον σύζυγό μου. Μιλάω πολύ συχνά με τον Λάκη. Το ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι στο πλατό δεν σημαίνει πως δεν τον σκέφτομαι. Τον αγαπώ και τον παρακολουθώ. Τον ξέρω κοντά δέκα χρόνια τώρα και τον νιώθω σαν αδελφό μου, αφού όταν τον χρειαστώ βρίσκεται πάντα στο πλάϊ μου. Όταν με το καλό βγούμε από το νοσοκομείο, θα με δείτε και πάλι κοντά στον Λάκη», τόνισε, διαψεύδοντας ότι έχει τσακωθεί με τον Λάκη Λαζόπουλο. 

Share |