Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν βάζω χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνω πατέρας»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό “People” για τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, για το αν έχει κατέβει στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου! Για τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που πέρασε είπε: «Θυμάμαι ότι πριν από 10 χρόνια, όταν σπούδαζα στη σχολή, δεν είχα λεφτά αλλά δεν είχα και έξοδα. Με 5.000 δραχμές περνούσα 15 μέρες. Δεν κάπνιζα, δεν έπινα, το πολύ πολύ να έπινα ένα καφέ. Σήμερα με 15 ευρώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κάποιες περιόδους δεν είχα ούτε αυτό το πεντοχίλιαρο. Αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα, υπήρχαν και χειρότερα».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να μην έχει κατέβει ακόμα στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί, αλλά θέλει να το κάνει σύντομα: «Όχι, αλλά θα το κάνω σύντομα. Μου αρέσει που οι διαμαρτυρίες είναι ειρηνικές, που δεν υπάρχουν “ευτράπελα».

Τέλος στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να κάνει να κάνει δική του οικογένεια, απάντησε: «Δεν βάζω χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με το πότε θα χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι για να γίνω πατέρας. Απλώς θα ήθελα αν είναι να γίνει, να να είμαι έτοιμος ψυχολογικά.»

Share |