Γιάννηs Μπέζοs: «Χρειάζεται θυσίες απο όλους μας για να συνεχιστεί η "Κλινική Περίπτωση"»

Την δική του απάντηση για το αν θα συνεχιστεί ή όχι την επόμενη σεζόν η «Κλινική Περίπτωση» έδωσε ο πρωταγωνιστής της, Γιάννης Μπέζος σε γνωστό περιοδικό.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι-πάρα πολύ δύσκολοι,μα δεν πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια. Πρέπει να βάλουμε... νερό στο κρασί μας, πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις-κι αυτό κάνουμε. Θέλω να συνεχίσει η Κλινική Περίπτωση"», είπε ο ηθοποιός. Την ώρα που άλλες πληροφορίες θέλουν την σειρά του Mega να παίρνει «πράσινο φως» και άλλες όχι, ο Γιάννης Μπέζος τονίζει πως χρειάζονται θυσίες από όλους: «το θέλουμε όλοι οι συντελεστές που αγαπήσαμε αυτή τη δουλειά. Αν αρνηθείς να δεχτείς τις όποιες περικοπές, αν δεν ... εγκλιματιστείς στο "σκηνικό" όπως διαμορφώθηκε, βάζεις την υπογραφή σου για να πάψουν να γίνονται πια σειρές κι αυτό θα ήταν λυπηρό».

«Δέχτηκα λοιπόν τις νέες περικοπές που ζητήθηκαν κι έκανα το παν να πείσω την ομάδα της σειράς να τις δεχτεί και αυτή -όλοι πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να έχουμε δουλειά και να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε... Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπούμε για τα γυρίσματα του β’ κύκλου στα τέλη Αυγούστου. Έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύονται τα καινούργια μας σενάρια από την ικανή Χριστίνα Κοτζάμπαση και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις», κατέληξε o πρωταγωνιστής.

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Share |