Γιάννης Γαλάτης: «Δεν υπάρχουν gay και ξε-gay!»

Για τους γάμους του, τον γιο του, την περιουσία του αλλά και την τηλεόραση μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Γιάννης Γαλάτης. «Παντρεύτηκα πριν από 44 χρόνια, τη Βούλα. Μαζί της έκανα το γιο μου τον Αίολο. Τη φώναζα "Παρί" γιατί το βαφτιστικό της ήταν Παρασκευή. Είμαστε ακόμα φίλοι με τη Βούλα. Η τρίτη γυναίκα μου ήταν η Στιούαρτ Γκρέις, μία εκατομμυριούχος Αμερικάνα, που με ερωτεύτηκε και έζησα 15 χρόνια μαζί της» είπε ο Γιάννης Γαλάτης.

Η άποψή του για τους γκέι είναι: «Είναι ωραίο πράγμα να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αυτό έκαναν και οι αρχαίοι. Αν το κρύβεις, αυτόματα γίνεσαι κακός. Μία μέρα μου λέει ένας γνωστός μου, δείχνοντας έναν περαστικό: "Αυτός είναι gay". Θύμωσα. Δεν με ενδιαφέρουν οι διακρίσεις. Η μητέρα μου όλους τους ομοφυλόφιλους φίλους μου τους "έβρισκε" χαριτωμένους. Ποτέ δεν είπει "αυτός είναι gay". Αυτό σημαίνει ανωτερότητα. Δεν υπάρχουν gay και ξε- gay. Υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις».

Όσον αφορά την τηλεόραση ο Γιάννης Γαλάτης είπε: «Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Αν ποτέ έκανα τηλεόραση, θα ήθελα να κώνα εκπομπή με συμβουλές ευτυχίας».

Share |