Γερμανοί στην Κρήτη για σίριαλ με τον Κώστα Σόμμερ

Ετοιμάζει σίριαλ στην Κρήτη με γερμανική παραγωγή. Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ , ο οποίος παρά την οικονομική κρίση παλεύει για να αξιοποιήσει νέες ιδέες, ευκαιρίες και να προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στη Γερμανία, όπου την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε σε καθημερινό σίριαλ κι έτσι συζητά με τις μεγαλύτερες παραγωγές εκεί. Όπως αποκάλυψε ο γοητευτικός ηθοποιός στην "Espresso", έχει κάνει ήδη πρόταση σε γνωστή εταιρεία παραγωγής.

«Πρόκειται για μια σειρά που αφορά λίγο-πολύ τις σχέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή οι δύο χώρες» λέει ο Κώστας και εξηγεί: «Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη, όπου μια οικογένεια διευθύνει ένα ξενοδοχείο γνωστής γερμανικής αλυσίδας. Μέσα εκεί συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, μέχρι την ώρα που έρχεται η Γερμανίδα διευθύντρια του ομίλου, η οποία προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα πράγματα.

Τελικά η Γερμανίδα μαθαίνει από τους Έλληνες να ζει με πάθος και οι Έλληνες μαθαίνουν από τη Γερμανίδα να είναι λίγο περισσότερο οργανωτικοί». Η ιδέα είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί, αφού άρεσε αρκετά στους υπευθύνους της παραγωγής, αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ και τονίζει: «Αν τελικά υλοποιηθεί η ιδέα, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη και τα επεισόδια, στα οποία θα συμμετέχουν αστέρες τόσο της ελληνικής όσο και της γερμανικής showbiz, θα είναι αυτοτελή».

Share |