Δ. Πιατάς: Πουλάει το γεμάτο αναμνήσεις νεοκλασικό του στον Λυκαβηττό! (Φωτό)

Γεμάτο από τις παιδικές του μνήμες πωλείται και το σπίτι του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Πιατά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, στον Λυκαβηττό. Χτισμένο το 1993, ανακαινίστηκε πλήρως το 2004, με το μεράκι του ζεύγους Πιατά αλλά και με σεβασμό στο παρελθόν, αφού διατηρήθηκαν όλα τα υλικά που άντεξαν στον χρόνο.

Πάρε κι εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η πέτρα που αποκαλύπτεται στους εσωτερικούς τοίχους δίνει τον ξεχωριστό τόνο στο συνολικού εμβαδού 160 τ.μ. σπίτι, το οποίο πωλείται στην τιμή των 520.000 ευρώ, ενώ και τα νεοκλασικά πλακάκια που αφαιρέθηκαν στην ανακαίνιση καθαρίστηκαν και επανατοποθετήθηκαν.

Η αυλή με τα παλιά τούβλα σε κατακόκκινο φόντο, που επικοινωνεί με όλους τους χώρους του σπιτιού, κρύβει κάτι από την αίγλη του ελληνικού κινηματογράφου. «Πρόκειται για ένα μοναδικό σπίτι που απευθύνεται σε ανθρώπους με υψηλή αισθητική, ιδανικά ανακαινισμένο με το γούστο του Δημήτρη και της Λέλας Πιατά», λέει στην Real Life η Εβίτα Ελευθερουδάκη, ιδιοκτήτρια της Epsilon Tean Real Estate που διαχειρίζεται αποκλειστικά το ακίνητο, και προσθέτει:

Η οικονομική κρίση... βρήκε το "μάστορά" της! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

«Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει αληθινές ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων, ακόμα και σε περιοχές - φιλέτα που παλιότερα ήταν απαγορευτικές, όπως το Κολωνάκι ή η περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο. Ωστόσο, είναι πολύ λίγοι πλέον οι Έλληνες που αποφασίζουν να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από το εξωτερικό. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει αγοραπωλησίες με Ρώσους και Γάλλους επενδυτές, ενώ συνεργαζόμαστε στενά με γραφεία όλης της Ευρώπης, της Τουρκίας και της Ρωσίας, δεδομένου ότι η κρίση βοηθά να πουλήσουν στους πελάτες τους ένα ακίνητο στο καλύτερο οικόπεδο της Μεσογείου, την Ελλάδα».

Share |