Γ.Αυτιάς: «Θα διεκδικήσω ακόμα και από τα δισέγγονά τους τα λεφτά που μου χρωστάνε»

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση πως εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Αυτιάς μιλάει στο «Down Town» για όλα. «Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή το Alter. Από τη στιγμή που η ιδιοκτησία του καναλιού ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποδεσμεύει τα κορυφαία ονόματα του σταθμού, πήρα το δρόμο μου. Ε, αυτό ήταν η «σταγόνα». Επέλεξα την πρόταση του ΣΚΑΪ», είπε ο παρουσιαστής.

Όσο για το ότι επιστρέφει στη ζώνη του Σαβατοκύριακου, εκεί από όπου ξεκίνησε δηλαδή, απαντά: «Η ζωή κάνει κύκλους. Κάνω ξανά Σαββατοκύριακο όταν και όπως ξεκίνησα, το 2003. Κάνω αυτό που ξέρω, θέλω και μπορώ. Δεν είμαι από εκείνους που το παίζουν «ξερόλες»! Κι όταν δεν ξέρω κάτι το λέω. Αυτό το έχει εκτιμήσει ο κόσμος, γι’ αυτό με ακολούθησε από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, από τον Alpha στο Alter και τώρα, ελπίζω, στο ΣΚΑΪ».

Όσο για τη θεματολογία της εκπομπής, τονίζει: «Θα είμαι δίπλα στον πολίτη. Αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή. Με ανανέωση και ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν θα αλλάξω τη θεματολογία, γιατί τα προβλήματα της κοινωνίας, κάθε μέρα που περνάει, είναι και μεγαλύτερα. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτό, δηλαδή ό,τι αφορά την ενημέρωση μιας οικογένειας, από την αγωνία του φοιτητή, την ανασφάλεια του πατέρα, την ελπίδα της μάνας ότι θα πάνε καλύτερα τα παιδιά της, μέχρι και την αγωνία της σύνταξης της γιαγιάς, της οποίας το εισόδημα πλέον είναι χρυσάφι για μια οικογένεια».

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν κάνει πίσω και αποκαλύπτει πως θα ζητήσει τα λεφτά που δούλεψε από το Alter: «Θα διεκδικήσω ακόμα και από τα δισέγγονά τους τα λεφτά που μου χρωστάνε. Ήταν χρήματα που δούλεψα. Ξυπνούσα στις 3.00 το πρωί και δούλευα ως τις 12.00 το βράδυ. Απλήρωτος! Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από τον κόπο μου και την εργασία μου».

Share |