Γάμος Kαίσαρη: Ολα όσα έγιναν στη δεξίωση -H υφυπουργός με το χρυσό και η νύφη με τα sneakers

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν διπλός διότι ο γαμπρός είναι καθολικός και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές. Ο καθολικός γάμος πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ μία ημέρα μετά, τελέστηκε ο χριστιανικός στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.
Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη

Η κόρη του Κώστα Καίσαρη επέλεξε και στις δύο τελετές να φορέσει δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Τα δύο νυφικά είχαν διαφορετικό στιλ, αλλά ταίριαζαν στην Αναστασία Καίσαρη, η οποία έλαμπε από ευτυχία. Στον καθολικό γάμο η κόρη του Κώστα Καίσαρη επέλεξε ένα μοντέρνο νυφικό σε ίσια γραμμή με εντυπωσιακά μανίκια, τα οποία θύμιζαν πέταλα.
 

Στον χριστιανικό γάμο, η Αναστασία Καίσαρη φόρεσε ένα κλειστό στο λαιμό, στα μανίσια και την πλάτη νυφικό, με όγκο στη φούστα, ενώ τα μαλλιά της κοσμούσε κεντημένο πέπλο με ανθάκια.

Μετά τον χριστιανικό γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης. Ρυθμό στο πάρτι έδωσε με τις επιτυχίες του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ ιδιαίτερη νότα χάρισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο του στη δεξίωση άκρως λαμπερό, έχοντας γύρω του τους φίλους του οι οποίοι απαθανάτιζαν τη στιγμή. Παρόμοιο το σκηνικό και όταν χόρευαν. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, έχοντας πλέον λιτά τα μαλλιά της, χόρεψε με τον αγαπημένο της.

Share |