Γ. Πλούταρχος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο  δημοφιλής τραγουδιστής ένιωσε ενοχλήσεις πριν από μερικές μέρες αλλά αρχικά δεν έδωσε σημασία! Μάλιστα το περασμενο Σαββατοκύριακο πήγε στο μαγαζί για να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές του, μέχρι που οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπεβλήθη τελικά σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά: Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε ιδιωτική κλινική, καθώς εδώ και περίπου μια εβδομάδα ένιωθε αφόρητους πόνους. Πήγε στο νοσοκομείο, έγινε η διάγνωση και μετά από δυο ώρες έγινε και η επέμβαση. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε εξιτήριο και πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του, ενώ σκοπεύει την Παρασκευή το βράδυ να επιστρέψει κανονικά στς επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο νυχτερινό κέντρο "COSMOStage", όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίνο και την Αμαρυλλίδα.

Μετά το τέλος της περιπέτειάς του ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα του STAR: «Μια μικρή επεμβασούλα κάναμε, έναν κολικό είχα» δήλωσε ο 41χρονος τραγουδιστής, διαβεβαιώνοντας πως είναι «όλα καλά» πλέον

Share |