Γ. Πατούλης: Να γιατί είναι "φαβορί" στη... μάχη της περιφέρειας!

Το όνομά του συζητιέται όσο κανένα άλλο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι «ο Πατούλης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί» για περιφερειάρχης Αττικής...

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Εμείς δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να αναζητήσουμε τα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην επικράτησή του, όπως πολλοί πιστεύουν. Σας παραθέτουμε τα πιο βασικά:

1. Είναι αναμφισβήτητα πολύ επιτυχημένος ως Δήμαρχος Αμαρουσίου εδώ και... 13 χρόνια!

2. Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η πορεία του και ως πρόεδρος του ΙΣΑ, αφού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση παίζει ουσιαστικά... χωρίς αντίπαλο!

3. Οι δήμαρχοι της περιφέρειας δεν τον αγαπούν απλά, τον λατρεύουν! Είναι τυχαίο άλλωστε ότι ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ... "οργώνει" όλη την Ελλάδα και στέκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων του καλύπτοντας -όποτε χρειαστεί- τα κενά της κεντρικής εξουσίας;

Ο Γιώργος Πατούλης με το Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη

4. Ο κ. Γιώργος Πατούλης, εκτός από πρόεδρος ΚΕΔΕ και ΙΣΑ, είναι και πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ (Ελληνικός Ιατρικός Τουρισμός).

Εδώ αξίζει να σταθούμε, γιατί ο κ. Πατούλης έχει πρωτοστατήσει στην ανάδειξη της χώρας μας, στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού υγείας και στην εκπόνηση ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου, για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου. Είναι εμπνευστής μιας σειράς δράσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο που κατάφεραν να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, σε αυτόν τον τομέα. Αξιοποίησε τη συνεργασία της Ελληνικής ομογένειας, για τη διοργάνωση διημερίδων – που έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης-, με θέμα τον τουρισμό υγείας της χώρας μας, σε πόλεις της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας. Έχει επιτύχει ισχυρές συμμαχίες που αποτυπώθηκαν σε πρωτόκολλα συνεργασίας, με σημαντικούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες ανά τον κόσμο. Είναι ιδρυτής του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών και του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας που έχουν στόχο τη συνένωση όλων των δυνάμεων του ελληνισμού και της επιστημονικής κοινότητας, για την προώθηση του εθνικού στόχου, της ανάπτυξης του τουρισμού υγείας.

5. Οι αλλεπάλληλες προσκλήσεις του στο Λευκό Οίκο τα τελευταία χρόνια και οι συναντήσεις με τον πρόεδρο Τραμπ στο περιθώριο του εορτασμών για την Επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας, επιβεβαιώνουν την παραπάνω συλλογιστική των ισχυρών δεσμών του με την ομογένεια, η οποία του ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για τα μεγάλα... "σαλόνια" κι εκείνος το αξιοποιεί προς όφελος της χώρας!

6. Εδώ έρχεται και το... μεγάλο πλεονέκτημα του Πατούλη έναντι των αντιπάλων του: Ενώ μπαίνει στα μεγάλα «σαλόνια», την ίδια στιγμή κυκλοφορεί και στα... «αλώνια», περπατώντας όλες τις γειτονιές της Αττικής και καταγράφοντας ως άλλος ρεπόρτερ τα προβλήματά της.

7. Για το τέλος αφήσαμε ένα στοιχείο που μόνο αμελητέο δεν είναι: Είναι οικογενειάρχης, λατρεύει τη σύζυγό του και δεν διστάζει να το δείχνει δημόσια, αδιαφορώντας για τα κακοπροαίρετα σχόλια, ενώ μεγάλη αδυναμία έχει και στο γιο τους, το μικρό... Αλέξανδρο.

Share |