Γ. Μπέζος: Μου λείπει η τηλεόραση (VIDEO)

Στην εκπομπή «Lifestyle» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, τη φετινή του απουσία από την τηλεόραση και την άποψη του για τα ριάλιτι σόου.

«Μου λείπει η τηλεόραση», παραδέχτηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Η γυνή να φοβήται τον άνδρα".

«Δεν λειτουργώ σαν υπάλληλος, να πάω να κονομήσω και να φύγω. Αυτό που κάνω κάθε φορά το υπερασπίζομαι αβυσσαλέα», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι έχει απορρίψει καλοπληρωμένες προτάσεις, αφού προτεραιότητα του είναι να δουλεύει δημιουργικά.

Όσο για την άποψή του για τα ριάλιτι, και κατά πόσον στερούν δουλειά από τους ηθοποιούς, είπε: «Κατά τη γνώμη μου, δεν κλέβουν τίποτα τα ριάλιτι. Απλά δείχνουν κάτι το οποίο έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον –το πόσο αναξιοπρεπής μπορείς να γίνεις. Όλα έχουν υπερβολή ακόμη και αυτά τα ριάλιτι της μαγειρικής. Ο κόσμος δεν πρέπει να τα συνηθίζει αυτά. Πρέπει να τα βλέπει ως κάτι περαστικό».

Τέλος, μιλώντας για την οικονομική κρίση, δήλωσε: «Στην προσωπική μου ζωή δεν την έχω βιώσει. Καταλαβαίνω όμως πολύ καλά ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται. Δεν θέλω να καταναλώνω πράγματα χωρίς να υπάρχει λόγος πραγματικός. Αποτελεί ύβρη το να κυκλοφορώ με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ ακριβό. Το ότι το έχω, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το επιδεικνύω».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Lifestyle:

 

 

Πηγή:real.gr

Share |