Γ. Μαζωνάκης: Διασκέδασε στο Νίκο Βέρτη! Δείτε φωτογραφίες...

Το Fantasia που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης απογειώνοντας το κέφι! Ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος του Νίκου Βέρτη όχι μόνο διασκέδασε με την παρέα του αλλά δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει κάποιες από τις γνωστές και αγαπημένες του επιτυχίες. Το ίδιο βράδυ γιόρτασε και τα γενέθλια του ο Κωνσταντίνος Ρήγος όπου του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά και του αφιέρωσαν ντουέτο πολλές επιτυχίες. Το κέφι της βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο κορυφώθηκε στα ύψη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που δεν σταμάτησε  να τραγουδάει, να χειροκροτεί και να χορεύει μέχρι το πρωί.

Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το «Fantasia» με τον Νίκο Βέρτη να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή έχοντας ήδη κατακτήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθιερώνοντας το Fantasia σε ένα μοναδικό στέκι με ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό με αγαπημένες γνωστές χορευτικές και ερωτικές επιτυχίες, με τραγούδια του χθες και του σήμερα και με  τη διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο»!
 
Ο Νίκος Βέρτης μετά την πρώτη παράταση του Οκτωβρίου θα συνεχίσει να μονοπωλεί με «Fantasia» το ενδιαφέρον του κόσμου για κάποιες ακόμα βραδιές του Νοεμβρίου…
Share |