Γ. Λιάγκας: Η παρουσιάστρια που τον... έλκει περισσότερο!


Είναι δυνατόν να κάνει τα "γλυκά μάτια" σε άλλη, εν γνώσει μάλιστα της Φαίης; Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και προκειμένου να εξασφαλίσει το τηλεοπτικό του μέλλον δεν διστάζει να... απλώσει τα δίχτυα του κι αλλού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso έχει βάλει στόχο να εντάξει στο "Πρωινό mou" την ταλαντούχα παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μάιρη Συνατσάκη, με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του εννοείται: Γιώργος και Φαίη παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη των συζητήσεων του καναλιού με την παρουσιάστρια για το "Master Chef" , έχοντας ενημερώσει ότι ενδιαφέρονται να τη χρησιμοποιήσουν σε κάποια μόνιμη στήλη. Αν η Μαίρη Συνατσάκη δεν προχωρήσει στην παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι, το βέβαιο είναι ότι θα δεχτεί επίσημη πρόταση για το πρωινό.

Άλλωστε, όπως γράφει χαρακτηριστικά η Espresso, το κορίτσι που ξεχώρισε στο "Dancing with the stars" αποτελεί πόλο έλξης για τους δύο παρουσιαστές! Έτσι, για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο... Απορίας άξιο είναι, πάντως, το γεγονός ότι θέλουν να δυναμώσουν τόσο πολύ το ρόστερ, βάζοντας μία γυναίκα ανάμεσά τους κι ενώ οι απέναντι "ψάχνονται" ακόμη...


Share |