Γ. Καραμέρος: Αφήνει την τηλεόραση για το σινεμά!

Μετά το σοκ της μη ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1 - μέχρι ώρας - το δίδυμο "ψάχνεται" αναζητώντας την τύχη του αλλού. Σύμφωνα με την Espresso λοιπόν, ο Γιώργος Καραμέρος αλλάζει επάγγελμα...

Πρόταση - έκπληξη δέχτηκε ο Γιώργος Καραμέρος προκειμένου να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη έναν ρόλο που γνωρίζει πολύ καλά: αυτόν του πατέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα κάνει ένα "πέρασμα" από τη νέα ταινία του Δημήτρη Αρβανίτη. Στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης, το "Μια νύχτα στην Αθήνα", εκτός από τους Κάτια Δανδουλάκη, Αννα Ανδριανού, Μάνο Παπαγιάννη, Μαρία Γεωργιάδου, Κλέων Γρηγοριάδη, Αθηνά Οικονομάκου, Κάτια Νικολαίδου και Αντα Λιβιτσάνου, θα δούμε και τον Γιώργο Καραμέρο σε έναν ρόλο έκπληξη που, όπως μας είπε, αναμένεται να συζητηθεί.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κινηματογραφική ταινία» δηλώνει ο παρουσιαστής στην Espresso. Ο Γιώργος Καραμέρος μάλιστα αποκάλυψε και ποιός είναι υπεύθυνος γι'αυτή τη συνεργασία: «Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι υπεύθυνος γι'αυτή  την... κουμπαριά. Μας συνδέει μεγάλη φιλία, αλλά και κοινές ανησυχίες για την τοπική αυτοδιοίκηση, εκείνος στην Πετρούπολη και εγώ για τους δήμους Φυλής και Αμαρουσίου».

Share |